Januarisummering

Hur kan januari redan vara till ända? Men wow, vilken sista veckai alla fall! Fyra träningspass med hökögon. Med en skadad skalle gäller det att planera noga så att kroppen lyder så bra som möjligt. Förutom Roggan i tisdags och Paulo torsdags har här varit WE/dressyrkurs med Paulo i helgen. Ett par av mina skämtsamma kamrater kallar magistern för ”ridfröken” och det är verkligen kul, för han är en riktigt krävande tränare. Jag förväntas tänka, känna och agera. En ridfröken ber mig ta mig från punkt A till B och jag ska ha blicken på B. Medan Paulo trycker på att ”jag ska när som helst kunna ändra rörelsen” och i många fall får åtgärda något som gått snett istället för att prompt ta mig till B. 

 Blev inte så mycket WE i helgen för mig och Banjo, men väldigt nyttigt med pinnar och tunnor "i vägen", att se upp för. Banjo gillar hinder väldigt mycket, så vi får roa oss med det på egen hand en annan dag.
I januari 2009 började jag blogga lite ”hästdagbok” på familjens gård Gustabergs hemsida, och så har det fortsatt fram till oktober 2015 då gården såldes och det blev övergång till egen blogg.

I maj 2009 råkade mamman, matten och makan ut för en olycka och förvärvade en hjärnskada. Beteendevetaren trodde hon skulle bli helt återställd men har fått landa i att det inte blev så. Det har blivit mycket annat och i år en start i Para-SM med bästa Banjo.

Tanken är att bloggen får fortsätta vara en slags reflekterande hästdagbok.