Hästig midsommar

Banjo fick ett rejält regntäcke på midsommarafton och såg till att det inte regnade på alla midsommarfirare på Kulla. Konstigt nog fick både Banjo och jag hålla oss borta från barnridningen.

 

 Kolla sötaste P3 på väg till barnridningen!

 

Igår kväll tränade jag och Isabelle på våra Pay and WE banor till idag. Allt satt som en smäck, först uppvärmning (som temeraturmässigt var ganska onödigt) i ridhuset och sedan bana. Så hoppsan vad jag blev förvånad när jag upplevde att min häst busade bort oss i tekniken - benen sprattlade åt alla håll och han frågade "när börjar det?" hela tiden. Jag bestämde mig snabbt för att rida speeden som teknik också. Och andra varvet blev jättebra och analysen lyder: Piloten måste öva massor på att hålla sig stilla och inte anfalla hästen. Komma ihåg att andas typ! Lagom pinsamt att sådant vi är superduktiga på hemma helt föll isär. Det är därför man övar borta under tävlingslika förhållanden va? 

 

 Fin rosett från ponnyklubben inhandlades!
I januari 2009 började jag blogga lite ”hästdagbok” på familjens gård Gustabergs hemsida, och så har det fortsatt fram till oktober 2015 då gården såldes och det blev övergång till egen blogg.

I maj 2009 råkade mamman, matten och makan ut för en olycka och förvärvade en hjärnskada. Beteendevetaren trodde hon skulle bli helt återställd men har fått landa i att det inte blev så. Det har blivit mycket annat och i år en start i Para-SM med bästa Banjo.

Tanken är att bloggen får fortsätta vara en slags reflekterande hästdagbok.