Stormigt

Ibland kan livet vara lite stormigt, och på Gotland blåste det upp, riktigt ordentligt, under eftermiddagen igår. Kändes lite lagom urblåst att gå ut till ridhuset till klockan sex där Banjo och jag fått audiens hos Louise.
 
Framridningen blev mest i skritt för Banjo och jag fick sällskap av fyra andra pållar. Men när vi hade övat lite programdelar - och skrämt iväg alla utom en - kändes det som vi fick ihop en riktigt hyfsad runda i MsvC:2 
 
 
https://youtu.be/5znWwoK0NzY
 
Jag är väldigt tacksam för den härliga uppbackningen i form av Louise i örat, och Hanna som höll både i telefonen och förvarnande om vägen!
I januari 2009 började jag blogga lite ”hästdagbok” på familjens gård Gustabergs hemsida, och så har det fortsatt fram till oktober 2015 då gården såldes och det blev övergång till egen blogg.

I maj 2009 råkade mamman, matten och makan ut för en olycka och förvärvade en hjärnskada. Beteendevetaren trodde hon skulle bli helt återställd men har fått landa i att det inte blev så. Det har blivit mycket annat och i år en start i Para-SM med bästa Banjo.

Tanken är att bloggen får fortsätta vara en slags reflekterande hästdagbok.