Gott Nytt År!

Sista rycket då, kära dagbok. Vi har haft en dryg vecka med dunderförkylning och öm hov där jag har stått för förkylningen. Nu tycks det dock ha vänt. Det blev en liten uteritt i det gröna idag!

 

 Prinsen och jag på Högklint i autgusti
 

Som lite tröst i veckan har jag roat mig med råbilderna från fotograferingen i augusti. Spontanträffen med fotograf Therese Hübner som blev en tripp både till Högklint och ett kalkbrott i Follingbo. En och annan turist undrade nog vad vi gjorde där men Banjo är alltid redo för upptåg. 

 

Vi kör så det ryker!
 
 
Travar in i 2018 med spetsade öron!
 

Bilderna får rama in året då vi tog oss över och genom hinder, ända till Belgien och knep ett SM-silver. Min kära häst har många smeknamn och är min bästa Medicinman - jag dyrkar honom.

 
I januari 2009 började jag blogga lite ”hästdagbok” på familjens gård Gustabergs hemsida, och så har det fortsatt fram till oktober 2015 då gården såldes och det blev övergång till egen blogg.

I maj 2009 råkade mamman, matten och makan ut för en olycka och förvärvade en hjärnskada. Beteendevetaren trodde hon skulle bli helt återställd men har fått landa i att det inte blev så. Det har blivit mycket annat och i år en start i Para-SM med bästa Banjo.

Tanken är att bloggen får fortsätta vara en slags reflekterande hästdagbok.