Startklar

Ena dagen fanns fullt fokus på plats och så smög det iväg lagom till tävlingsdags i msvC:2. Också en lärdom. Lilla hästen hade roligt i alla fall, övergiven av matte hittade han på lite egna sprattelövningar som domaren satte ettor och treor på. Eftersom jag i alla fall inte var medvetslös fick vi hop hela 58%.
 
Snyggt genrep gjorde vi i alla fall!
 
 
Matte har fixat startkablar till mentala träningen. Ska bli lika bra som buspojken som tydligt visade att han inte ville gå till lastbilen (blev några minuter att skritta innan det var dags att gå in i ridhuset) innan han fått visa upp sig på banan. Efteråt var han väldigt nöjd med sig själv och jag kunde och kan inte annat än le! 
 
I januari 2009 började jag blogga lite ”hästdagbok” på familjens gård Gustabergs hemsida, och så har det fortsatt fram till oktober 2015 då gården såldes och det blev övergång till egen blogg.

I maj 2009 råkade mamman, matten och makan ut för en olycka och förvärvade en hjärnskada. Beteendevetaren trodde hon skulle bli helt återställd men har fått landa i att det inte blev så. Det har blivit mycket annat och i år en start i Para-SM med bästa Banjo.

Tanken är att bloggen får fortsätta vara en slags reflekterande hästdagbok.