Iskallt

Brr, vad fort man vänjer sig med värme. Hade mer isklumpar än händer i onsdags morse när det skulle bära av till Katrinedal och Katarina Bonde. 10 veckor har vi skolkat från onsdagshoppningen och vi var taggade till tusen. Blandad travhoppning och anridning i galopp gick riktigt bra. Kan väl kalla det mera markarbete än hoppning men det känns verkligen toppen att kunna rida an, utan att benen skakar. Jag tror Banjo uppskattade lite omväxling för han skötte sig utmärkt.

 

 Samma tid förra året, hoppsadel på strandutflykt.
 

Plockade fram öronlappar till skrittpasset igår, men frös som en hund i alla fall. Ja, ja jag måste ju hålla mig iskall med bara drygt två veckor kvar till belgienresa och alla papper är inte klara ännu.

I januari 2009 började jag blogga lite ”hästdagbok” på familjens gård Gustabergs hemsida, och så har det fortsatt fram till oktober 2015 då gården såldes och det blev övergång till egen blogg.

I maj 2009 råkade mamman, matten och makan ut för en olycka och förvärvade en hjärnskada. Beteendevetaren trodde hon skulle bli helt återställd men har fått landa i att det inte blev så. Det har blivit mycket annat och i år en start i Para-SM med bästa Banjo.

Tanken är att bloggen får fortsätta vara en slags reflekterande hästdagbok.