Omställning

Så blev det vintertid, och plötsligt blev det mörkt och kallt. Nåja, så fort Banjobussen fått sina vinterdäck på plats blev det rejäl plus igen i alla fall. Och för att hantera mörkret så ska jag roa mig med att regelbundet ta fram solens upp- och nedgångstider för att jämföra med Pite. En timme plus för oss just nu, tihi.

 

Redan omställd bana!
 

Förra veckan hann vi med skoning, vaccinering, klippning och hoppning. Hoppning och hoppning, jag tackade Katarina för ett jättebra dressyrpass sist. Övningarna var väldigt bra - som vanligt - och riktigt kluriga så ett och annat "tänk piruettgalopp i vändningen" blev det till exempel.

 

Längtar allt efter lite värme
 
I januari 2009 började jag blogga lite ”hästdagbok” på familjens gård Gustabergs hemsida, och så har det fortsatt fram till oktober 2015 då gården såldes och det blev övergång till egen blogg.

I maj 2009 råkade mamman, matten och makan ut för en olycka och förvärvade en hjärnskada. Beteendevetaren trodde hon skulle bli helt återställd men har fått landa i att det inte blev så. Det har blivit mycket annat och i år en start i Para-SM med bästa Banjo.

Tanken är att bloggen får fortsätta vara en slags reflekterande hästdagbok.