I luften

Vår vän och tränare tillika Banjos uppfödare!

 

När bilden på Louise och Banjo togs igår var Zernard i luften och nu har vi fått rapporter om att han landat lyckligt och väl och tas omhand av Lisa i karantänen. Idag är det slavdrivarryttarinnans tur att sitta i luften på väg till USA och VM. Turligt nog för Banjo och mig hade hon packat klart igår förmiddag och kunde ge oss ett svettpass innan hon for.

 

Banjo har verkligen vilat sig i form när jag var på fastlandet. Bara piloten hänger med så flyger vi fram. Vi ska starta MsvC:1 på lördag så vi trimmade delar ur det programmet och petade in ett litet galopphinder som stod och skräpade på en långsida också.

 

Ovanför Piteå 180902
 

Livet rullar på hemma på Boppis, som att bästa hushovis Cia fixat fräsiga fötter på Banjo och några av hans kompisar idag. Sköter min Boss of Bopp syssla med sån stolthet och glädje och oj vad vi hejar. Och samtidigt känns det som Banjo och jag är världsmästare varje dag på att ha kul tillsammans.

 
I januari 2009 började jag blogga lite ”hästdagbok” på familjens gård Gustabergs hemsida, och så har det fortsatt fram till oktober 2015 då gården såldes och det blev övergång till egen blogg.

I maj 2009 råkade mamman, matten och makan ut för en olycka och förvärvade en hjärnskada. Beteendevetaren trodde hon skulle bli helt återställd men har fått landa i att det inte blev så. Det har blivit mycket annat och i år en start i Para-SM med bästa Banjo.

Tanken är att bloggen får fortsätta vara en slags reflekterande hästdagbok.