Glad

Foto: Groomen
 

Vilken pangpåsk vi har. Det gick fin fint att städa ur gästboxen på Strömsholm med kvasten igår (förvarar den i hästbussen). Fram och åter torsdag till lördag har det varit med landslagsträning på Strömsholm.  

 

 Säg hej till publiken! Foto: Helena Ager
 

Jättekul att hänga med parakompisarna och utbyta erfarenheter. Min kära groom suger åt sig kunskap som en svamp i sällskapet. Och Banjo har verkligen fäst sig vid Husse och följer honom som en hund på promenader nu.

 

 Foto: Helena Ager
 
Foto: Helena Ager
 

Drillats i vårt individuella mästerskapsprogram av stränga Ulf Wilken har vi blivit och fick hjälp att reda ut första dagens plumpar i protokollet. En god hjälp dag två var också att slavdrivaren Louise var i ridhuset samtidigt med oss. Några blixtsnabba kommentarer, som gav Husse lite skrämselhicka - trodde jag skulle tappa bort mig - gjorde susen. Vi känner ju varandra så bra Louise och jag så jag kunde processa informationen direkt. Hade vi inte haft den relation vi har hade det nog gått käpprätt, precis som stackars Husse befarade.

 

 Foto: Helena Ager
 
Bättre än 64,76 % kan vi, men nu hinner vi ha en glad känsla med oss in på banan. Det har varit vinterns fokus och det börjar ge resultat. Vi gnetar envist vidare.
 
 
 

Passade på att fira 1-årsjubileum med groom/fästmannen så vi lyxade till det och bodde på ...

 Ännu blåare gräsmatta på andra sidan.
 

 

 
 
I januari 2009 började jag blogga lite ”hästdagbok” på familjens gård Gustabergs hemsida, och så har det fortsatt fram till oktober 2015 då gården såldes och det blev övergång till egen blogg.

I maj 2009 råkade mamman, matten och makan ut för en olycka och förvärvade en hjärnskada. Beteendevetaren trodde hon skulle bli helt återställd men har fått landa i att det inte blev så. Det har blivit mycket annat och i år en start i Para-SM med bästa Banjo.

Tanken är att bloggen får fortsätta vara en slags reflekterande hästdagbok.