Smitta

Smittad och beroende av att träna med Banjo är jag. Väldigt tacksam att vara på benen i dessa flunsatider. Och för Banjos del är det ju även läskiga EHV-viruset att vara rädd för. Såg just att Evidensia vädjar om tempning innan besök, och det är lite ledsamt att det behövs en påminnelse av det kan jag tänka. Har ibland känt mig en aning hysterisk som tempar i tid och otid (tycker Banjo), men det är skönt att ha koll på normaltemp och eventuell förhöjd temp. 
 
 
Lätt som en plätt Lollo!
 
Jag är verkligen glad att stå i ett litet stall där vi hjälps åt att tänka till, för att minimera smittorisker. Många är de kläder jag vågat tvätta i 60 grader nu, fast det står något annat i anvisningarna. Och hintintills har det gått hur bra som helst.
 
Fick hjälp av min WE-kompis Lollo att rida fram Banjo i söndags, då hennes pålle var lite justerad. Det var så roligt att se buspojken från marken och att han var mycket nöjd med att få vara magister och visa hur man gör. Lollo håller på att vänja sin känsliga häst vid alla konstiga hinder så lyckan var stor när hon fick testa med mr Håll-i-hatten-jag-kan-det-här.
 
Trimmade lite program med Yvonne i tisdags och det kändes riktigt bra. Det är verkligen nyttigt att sätta ihop rörelserna och träna på att ta en sak i taget och låta bli och stressa. Övningarna hos Katarina Bonde hjälper mig massor i dressyrarbetet. Följsamhet, lugn och avspänning - och så ska jag hinna med och rida i varje steg. Stunderna när allt stämmer blir fler och fler! Vi tappar bort oss, och är snabbare och snabbare tillbaka igen. Tjoho!
 
Lyxigt med egen bokning.
 
 
https://www.youtube.com/watch?v=DO6S4FDmJTg
https://www.youtube.com/watch?v=Wpxa86Le9Xk
https://www.youtube.com/watch?v=OaKnAxevMoo
 
 
 
I januari 2009 började jag blogga lite ”hästdagbok” på familjens gård Gustabergs hemsida, och så har det fortsatt fram till oktober 2015 då gården såldes och det blev övergång till egen blogg.

I maj 2009 råkade mamman, matten och makan ut för en olycka och förvärvade en hjärnskada. Beteendevetaren trodde hon skulle bli helt återställd men har fått landa i att det inte blev så. Det har blivit mycket annat och i år en start i Para-SM med bästa Banjo.

Tanken är att bloggen får fortsätta vara en slags reflekterande hästdagbok.