Studs

Jamen då har vi redan studsat till vecka fem då. Sedan sist har vi varit hos härliga Katarina Bonde och kommit igång med dressyrhoppningen igen. Vi var hur laddade som helst och träffade en tränare som fullkomligt sprudlade inför en ny termin. Stämde av följsamhet i övergångar och vändningar innan det var dags för lite bommar. Fick fin hjälp att hitta rytmen i fem studs, och det kändes ju superfint för jag tror inte jag gett mig på så många studs sedan vi råkade hoppa de sista två på en gång.

 
Många bommar var det.
 

Frisörska träffade vi i lördags och sen frös vi då rakt inte under uteritten, kanske första 500 metrarna bara. Eldig häst, kan man säga. Söndag var Banjo magister åt sin hyresvärd, han skötte sig jättebra och Lydia var lycklig om än det blev lite fjärilar i magen när det skulle galopperas. Jag glömmer lätt bort att han vinner så mycket mark, buspojken, att det känns som det går väldigt fort.

 

Igår trimmade vi för Yvonne och det gick riktigt bra, och vi bonustränade på att det blev lite stressigt i miljön runt omkring oss. Idag skötte vi oss fint vid tandläkarbesök.

 
I januari 2009 började jag blogga lite ”hästdagbok” på familjens gård Gustabergs hemsida, och så har det fortsatt fram till oktober 2015 då gården såldes och det blev övergång till egen blogg.

I maj 2009 råkade mamman, matten och makan ut för en olycka och förvärvade en hjärnskada. Beteendevetaren trodde hon skulle bli helt återställd men har fått landa i att det inte blev så. Det har blivit mycket annat och i år en start i Para-SM med bästa Banjo.

Tanken är att bloggen får fortsätta vara en slags reflekterande hästdagbok.