Medel

En synonym till medel är medicin och Banjo är ju min bästa medicin, liksom hjälpmedel, resurs och utväg. Det är inte så mycket bevänt med medel på energikontot och jag har sedan uppladdningen inför Norge brottats med skuldkänslor. För att jag prioriterar satsning med Banjo nu fram till SM nästa vecka. Helt i onödan dyker skuld och skam upp, för jag har en fullt förstående omgivning. Och när jag skriver det ser jag ju hur tokigt det ser ut - tar och rensar ut skuldochskam nu då.
 

Denna vecka har vi bland annat arbetat med medellinjer. Underbara Anne hjälpte oss med programdelar i tisdags, hittade bland annat att jag behöver rotera ryggraden liiite till höger vid inridning på medellinjen från vänster.

 

Det är alltid lika spännande att kliva in i Katarina Bondes fina ridhus, och i onsdags stod där nio hinder på medellinjen! Passet gick verkligen bra, och mitt hemliga vapen plockade fram ännu mera verktyg i närvaron med Banjo. Utbrast efter sista rundan ”du börjar likna en riktig hoppryttare!”

 
Foto: Ine Saito 170514
 
Igår stod ett besök på Strömholm på schemat. Hittade bilder på förra besöket som visst var för två år och två veckor sedan. Väldigt mycket grönare nu än för två veckor sedan, och så fanns där väldigt spännande tält och annat som de höll på att sätta upp. Kanonbra miljöträning liksom beskedet att vi ska hålla utkik efter vilka tider banan kommer vara öppen på onsdag kväll (Para går på torsdag och lördag).
 

Husse var bästa chauffören/groomen/filmaren ever!

 
 
 
I januari 2009 började jag blogga lite ”hästdagbok” på familjens gård Gustabergs hemsida, och så har det fortsatt fram till oktober 2015 då gården såldes och det blev övergång till egen blogg.

I maj 2009 råkade mamman, matten och makan ut för en olycka och förvärvade en hjärnskada. Beteendevetaren trodde hon skulle bli helt återställd men har fått landa i att det inte blev så. Det har blivit mycket annat och i år en start i Para-SM med bästa Banjo.

Tanken är att bloggen får fortsätta vara en slags reflekterande hästdagbok.