Semesterhage

Jag har lämnat Banjo i sin semesterhage och åkt till Sverige, jo hon messade faktsiskt så min gamla mamma, att jag skulle ha bra tid i Sverige och snart komma tillbaka till ön. Medan jag betar av lite domaruppdrag - ett ända uppe i Piteå - så får mr B smälta både mat och byten, tramp och piruettjobb. Som han har tuffat på i värmen min härliga buspojke, så det är han värd.
 
Bilden ljuger lite, ännu inte så grönt som på fastlandet inte.
 
Jag hade med mig min bonusgäst i tomma lastbilen upp till Nynäs och när vi rullade av sa hon "ja, nu är Banjo i ett annat land. Hur ska du klara dig?!" Undrar just om hon retades lite för att vi ordnat rejäl träningsvärk med balansövningar i ridhuset och jobb med stallsysslorna, tihi.
 
Simone kämpade duktigt i padden, och Banjo var supersnäll när det blev vingligt.
I januari 2009 började jag blogga lite ”hästdagbok” på familjens gård Gustabergs hemsida, och så har det fortsatt fram till oktober 2015 då gården såldes och det blev övergång till egen blogg.

I maj 2009 råkade mamman, matten och makan ut för en olycka och förvärvade en hjärnskada. Beteendevetaren trodde hon skulle bli helt återställd men har fått landa i att det inte blev så. Det har blivit mycket annat och i år en start i Para-SM med bästa Banjo.

Tanken är att bloggen får fortsätta vara en slags reflekterande hästdagbok.