Snopet

Förra veckan laddade vi för att åka till Strömsholm på fredagen för paraträning. Mästerskapsprogrammet var avdammat i huvudet och under onsdagen besökte vi hemliga-vapnet-Katarina och övade skolor bland alla hinder. Och så blev det förstås omslag i vädret som gjorde det oklokt att ge sig ut i trafiken. Precis efter fattat stanna-hemma-beslut fick vi höra att E18 var avstängd efter Västerås så det känns som det går att tänka hyfsat klart även om jag är taggad till tusen.

 
Många ben att hålla reda på
 

Min härliga groom, Madde, kom med förslaget att vi skulle ses i ridhuset så skulle hon agera landslagsledning. Jag sadlade ut mr B och mig med rejäla regnkläder och gav oss iväg, glada i hågen. Och så lyckades Banjon hoppa ner i ett snötäckt dike och riva sig lite på en brodd. Ytligt sår som slutade blöda direkt så vi skuttade runt ett par varv trots allt. En övning i att ändra planen och hålla huvudet kallt va.

 

 Fokus

Denna vecka ser vädret stabilt grått ut så vi kanske kommer iväg både till Anne-Carin och Katarina. Spännande fortsättning följer, som alltid.

 
I januari 2009 började jag blogga lite ”hästdagbok” på familjens gård Gustabergs hemsida, och så har det fortsatt fram till oktober 2015 då gården såldes och det blev övergång till egen blogg.

I maj 2009 råkade mamman, matten och makan ut för en olycka och förvärvade en hjärnskada. Beteendevetaren trodde hon skulle bli helt återställd men har fått landa i att det inte blev så. Det har blivit mycket annat och i år en start i Para-SM med bästa Banjo.

Tanken är att bloggen får fortsätta vara en slags reflekterande hästdagbok.