Nyårskarameller

Eller hur! 
 
 
Bästa Banjo, nu gör han det igen, hjälper mig att hålla humöret uppe, när jag tänker tillbaka på året. Hälsan har krånglat en del  2022 och min ståtliga fux har verkligen varit min klippa (sorry kära Martin, som vinner människoligan då)! 
 
Vilket är bästa fyndet i sadelkammaren? Bonaden eller sömntutan?
 
Under sitt 18e år har lilla gubben fortsatt att utvecklas, han har utmanat mig att bli ännu bättre på att träna honom hållbart. Fantastisk hjälp har jag av min tränartrio som verkligen inte lutar sig tillbaka och påstår att "det här kan jag" utan de kämpar också med att utveckla sig och sin kunskap. Extra stolt och glad blir jag när vi får vara försökskaniner i olika övningar, Banjon och jag.
 
 
Busa bettlöst idag då! 
 
Det kom en bild ifrån Pite och bästa Li! 
 
Ja kära nån vilka äventyr vi hann med under 2022 trots allt. Tävling i Norge i april, där jag blev omklassad till grad 4 och nya program skulle pluggas in till SM i juni. På Strömsholm gick det så bra att vi blev uttagna till NM. Uttagna blev också nyligen till paralandslagets utvecklingsgrupp. 
 
Tål att firas!
 
 
 Ibland känner jag mig lite insnöad som åsnan utanför loppisen på julafton. Och solen kommer skina massor under 2023!
 
I januari 2009 började jag blogga lite ”hästdagbok” på familjens gård Gustabergs hemsida, och så har det fortsatt fram till oktober 2015 då gården såldes och det blev övergång till egen blogg.

I maj 2009 råkade mamman, matten och makan ut för en olycka och förvärvade en hjärnskada. Beteendevetaren trodde hon skulle bli helt återställd men har fått landa i att det inte blev så. Det har blivit mycket annat och i år en start i Para-SM med bästa Banjo.

Tanken är att bloggen får fortsätta vara en slags reflekterande hästdagbok.