Vilken vecka

Idag blev det ingen andra omgång av Mälarcupen för Banjo och mig, då jag lovat bort mig och döma fina ponnys på annat håll. Men jag fick min efterlängtade plakett som jag missade att lägga beslag på förra gången. Och den låg i en fin "godispåse" - all heder åt eldsjälarna bakom cupen! Och nästa omgång, då får det ses upp!
 
 
Annars har veckan innehållit två försovningar, och jag undrar om jag lyckats med lika många någonsin tidigare. Men med tur som en tokig gick det bra ändå. Men en tankeställare var nog på sin plats, att inte glömma bort att komma ihåg mitt osynliga handikapp - HjärnTrötthet.

Lite upp som en sol och ner som en pannkaka med Banjoträningen. Höga förväntningar på torsdagspasset med Paulo och kändes mest som vi uppfann en ny gångart, typ skrallopp. Men landat lite och ridit rätt duktigt lördag - söndag, så nog ska vi lyckas med stordåd framöver.

 

 
 
Bästa Kristine Wie Christensen har fotat mina hjärtan som jag får träffa nästa vecka. Yey!
 
 
I januari 2009 började jag blogga lite ”hästdagbok” på familjens gård Gustabergs hemsida, och så har det fortsatt fram till oktober 2015 då gården såldes och det blev övergång till egen blogg.

I maj 2009 råkade mamman, matten och makan ut för en olycka och förvärvade en hjärnskada. Beteendevetaren trodde hon skulle bli helt återställd men har fått landa i att det inte blev så. Det har blivit mycket annat och i år en start i Para-SM med bästa Banjo.

Tanken är att bloggen får fortsätta vara en slags reflekterande hästdagbok.