Hoppla, vad han är pigg och glad min kära häst, verkligen på. I tisdags packade vi ihop oss - nåja, mest hela måndagen gick åt - och drog till fastlandet igen. Hade sällskap med mysiga Sandra och Bux, som praktiserat ett par veckor på Boppis.

 

 Tidig start.
 
 

Våren är väldigt sen men sollampan har lyst fint tre dagar i rad så det har solats utan täcke på gräddhyllan. Släpade snabbt ut Thermo baren i tisdags för hua vad kallt det är om nätterna.

 

 Mattes fina nakenfis.
 
 

Både skrittat ut och jobbat i ridhuset har vi gjort. Inga problem att byta box har han Banjobus, lika glad att komma hem både här och där. Men även om det är till Pite, det är man kommer hem, så får han inte plats i resväskan när jag flyger upp om ett par veckor.



I januari 2009 började jag blogga lite ”hästdagbok” på familjens gård Gustabergs hemsida, och så har det fortsatt fram till oktober 2015 då gården såldes och det blev övergång till egen blogg.

I maj 2009 råkade mamman, matten och makan ut för en olycka och förvärvade en hjärnskada. Beteendevetaren trodde hon skulle bli helt återställd men har fått landa i att det inte blev så. Det har blivit mycket annat och i år en start i Para-SM med bästa Banjo.

Tanken är att bloggen får fortsätta vara en slags reflekterande hästdagbok.