Skruvat

Det kommer säkert bakslag och vi får skruva dit dem igen, men nu är faktiskt broddarna ur!
 
Lite svettigt bakom örat va!
 
Tre pass har vi hunnit med och vi har hela helgen kvar! Började måndag med ett fint lunchpass hos Katarina med fokus på fram-och-tillbaka i både trav och galopp. Vi blev också peppade att trycka på lite längs långsidan och tjoho vad kul det var!
 
Onsdag letade vi oss till Salvartorp i Strängnäs för att våga oss på ett svettpass för Ann-Carin, det var liksom sju månader sen sist. Kändes helt ok att värma upp på nytt ställe om än lite stelt i sidorna. Stelheten noterades förstås av hökögonen direkt och det blev "slarvskänkelvikning" för att lossa. Fick hyfsad ordning på matten mitt i sadeln och eftergift till rätt höger och vänster. Sen lekte vi med trav-galopp-trav och fick till fin form, böjning, bärighet och aktivitet. Så fin att lektionen var slut efter bara 20 minuter! Då var vi lagom möra att åka hem igen. Fick med oss en spännande sadelgjord hem, den gamla blev utdömd redan hos Mustang - stum och stel sas det. Ska bli spännande att prova!
 
Klingesadlar.se
 
I förmiddags åkte vi till Katarina igen och framridningen kändes jättefin, började så fint som vi fick kämpa oss till en hel lektion bara för några veckor sedan! Gjorde slalom i trav och galopp där matten fick kämpa med att ge efter åt rätt håll. Sedan upphöjd galoppbom på rakt spår. Kände mig lite fladdrig så det var inte så lätt att behålla bärighet och passa när Banjon vill hänga lite i tyglarna. Med glada tillrop hamnade min kropp bättre och bättre på plats, trots att mr B taggade till som aldrig förr. Jättekul att han är så glad, och jag känner mig fortfarande trygg till och med i lite uppskruvat tempo!
 
 
Frostig morgon, men har sovit gott!
 
A
 
Ja, ja träna ni. Vi vilar oss i form!











Kom ihåg mig?
I januari 2009 började jag blogga lite ”hästdagbok” på familjens gård Gustabergs hemsida, och så har det fortsatt fram till oktober 2015 då gården såldes och det blev övergång till egen blogg.

I maj 2009 råkade mamman, matten och makan ut för en olycka och förvärvade en hjärnskada. Beteendevetaren trodde hon skulle bli helt återställd men har fått landa i att det inte blev så. Det har blivit mycket annat och i år en start i Para-SM med bästa Banjo.

Tanken är att bloggen får fortsätta vara en slags reflekterande hästdagbok.