Möblering

Banjo och Zilas
 
B2
 
Plötsligt blev det september och vi har byggt om grabbarnas etagevåning till tre ettor. Inga mera järnskor på fel ställe då. Inte så trist att ha dem på grus nu heller när det är så blött i gräset. Städa leriga hästar går väl an, halkrisken är värre. 
 
B2, Banjo och Zilas
 
Träningen med B2 går fortsatt strålande när inte matte vimsar allt för mycket. Equiterapeut Monika var nöjd med kroppsutvecklingen också. Banjo fick hjälp med lite ömmande vänster bog, det var nog inte bara pannbenet som fick sig en smäll i skadan. Men peppar, peppa så verkar han väldigt pigg och glad banjomannen! Grabbarna verkar nöjda med ommöblering och är snälla med fullblodet från grannbyn. Han har ju rätt färg och tecken - Zilas! 
 
Eller hur!
 
Fin fint pass på Arphus i tisdags och galoppjobbet vi gjorde då, hjälpte nog till att få till jättefina svängar/anridning till 50-centimetershindret hos Katarina igår. Värmde upp med cavaletti och galoppbommar och han följer mig riktigt fint så 11 träningar senare var det dags för ett minihinder. I början av sommaren gick vi in med inställningen "vi har all tid i världen" och nu i slutet visar det sig att det går åt rätt håll. 
I januari 2009 började jag blogga lite ”hästdagbok” på familjens gård Gustabergs hemsida, och så har det fortsatt fram till oktober 2015 då gården såldes och det blev övergång till egen blogg.

I maj 2009 råkade mamman, matten och makan ut för en olycka och förvärvade en hjärnskada. Beteendevetaren trodde hon skulle bli helt återställd men har fått landa i att det inte blev så. Det har blivit mycket annat och i år en start i Para-SM med bästa Banjo.

Tanken är att bloggen får fortsätta vara en slags reflekterande hästdagbok.