Minus

Igångsättningen i januari ligger på minus, jag har just ingen ork för att ta mig upp i sadeln och Banjon har det så fint i sin hage. Men inte så dumt med stadiga minusgrader och slippa leran i alla fall. Då går det lättare att städa hagen och snart är det februari och då kan vi sätta fart igen.

 
Måste vi gå hem redan?

Igår kom vi ut på en tur trots allt, det gick liksom inte att låta bli i strålande sol och några minusgrader som bet i kinderna. Vansinnigt spännande med nya omgivningar och uppsökande av gammal banvall. Det var som vanligt lite svårt att be mr B vända hemåt efter en halv timme, det skulle ju ta minst lika lång tid hemåt liksom.

 

I januari 2009 började jag blogga lite ”hästdagbok” på familjens gård Gustabergs hemsida, och så har det fortsatt fram till oktober 2015 då gården såldes och det blev övergång till egen blogg.

I maj 2009 råkade mamman, matten och makan ut för en olycka och förvärvade en hjärnskada. Beteendevetaren trodde hon skulle bli helt återställd men har fått landa i att det inte blev så. Det har blivit mycket annat och i år en start i Para-SM med bästa Banjo.

Tanken är att bloggen får fortsätta vara en slags reflekterande hästdagbok.