Svajigt

Har det varit på sistone på lite olika vis.
 
Behöver upp lite i fronten?

Efter försöket att få ihop nya grad 4 programmet fick Banjo lite ledigt för jag åkte till Gotland några intensiva dagar. Hemma igen var energikontot ordentligt övertrasserat så turligt nog hade Madde tömkört Banjon så han var lugn och go att sitta upp på. Börajade med en sadelkoll hos Mustang som gick fin fint. 
 
Mmm maskrosor!
 
I fredags övade vi på att ändra planer (skulle egentligen till Anne-Carin men hon blev upptagen med sjuk hund) och att rida i regn. Det gick ganska bra även om nog Banjo vill ha regnskydd på öronen.
 
Hovis sa du, blir väl bra så här!
 
I söndags åkte vi till Anne i Storvreta för att lappa ihop oss (mig) lite efter tipsen, som jag tolkade som sågning, från programträningen. Solen tittade fram lagom vi kom dit och Banjo tittade längtansfullt åt gräshage och kompisar. Men matten bad om uppvärming och blev peppad under tiden hur jag kan hitta mera rätt i sitsen. Renodlade signalerna och övergångarna blev bättre och bättre. Har lätt att fastna i för hög hand för om jag sänker handen med stumma armar tappar jag balansen och reptilhjärnan tror att jag ska ramla av. Jag fick superfin hjälp att "skramla runt i byxorna"!
 
 
https://www.youtube.com/watch?v=8zVwnmKfT18

 
I januari 2009 började jag blogga lite ”hästdagbok” på familjens gård Gustabergs hemsida, och så har det fortsatt fram till oktober 2015 då gården såldes och det blev övergång till egen blogg.

I maj 2009 råkade mamman, matten och makan ut för en olycka och förvärvade en hjärnskada. Beteendevetaren trodde hon skulle bli helt återställd men har fått landa i att det inte blev så. Det har blivit mycket annat och i år en start i Para-SM med bästa Banjo.

Tanken är att bloggen får fortsätta vara en slags reflekterande hästdagbok.