Återbesök

Idag pustar jag ut efter gårdagens återbesök på Mälarkliniken. Något vi skulle ha gjort i september med det kom en lårbensfraktur i vägen för matten. Förstod inte förrän efteråt vilken anspänning det var, om munnen verkligen hade klarat sig. Och det hade den - och min dagliga vana att sätta min nos nära Banjos nos för att lukta på hans andedräkt fick beröm.
 
Lagningen ser ju ut som ett smycke i pannan!
 
Med oss till kliniken hade vi kompisen Zilas som hade övat i helgen på att kliva upp i lastbilen. Bonus med Banjo bredvid som är lugnet själv att åka med så "lilla" fullblodet var minimalt svettig när vi kom fram. Citationstecken för ordet lilla, för första siffran på vågen var inte 5 som för Banjo utan 6! Den matten hade väldigt roligt åt att jag kallat hennes häst "nätt".
 
En dag kommer solen fram igen, tur det finns bilder att plocka fram.
 
 
 
I januari 2009 började jag blogga lite ”hästdagbok” på familjens gård Gustabergs hemsida, och så har det fortsatt fram till oktober 2015 då gården såldes och det blev övergång till egen blogg.

I maj 2009 råkade mamman, matten och makan ut för en olycka och förvärvade en hjärnskada. Beteendevetaren trodde hon skulle bli helt återställd men har fått landa i att det inte blev så. Det har blivit mycket annat och i år en start i Para-SM med bästa Banjo.

Tanken är att bloggen får fortsätta vara en slags reflekterande hästdagbok.