Frälsta

När vi syr ihop vecka-fyra-säcken kan vi se tillbaka på lite frälsning Banjo och jag. Jag började lite på minus efter utflykten till Gotland och Banjo var ordentligt på hugget. Men snäll som han är väntade han på att jag skulle komma igång i kroppen. Inte så konstigt att veckans pass för Anne blev lite kämpigare än förra veckan, men vi hittade balansen i övergångarna till slut. Anne har liksom frälst oss ifrån frustration/prestation.

 

Fredag var vi äntligen tillbaka hos Katarina Bonde efter juluppehållet. När det skulle börjas med lite upphöjde galoppbommar fick jag fjärilar i magen som jag snabbt kunde ta hand om. Och vi kunde koncentrera oss på att hålla igång bakbensaktiviteten i svängarna till exempel. Bra mental frälsning får man på Katrinedals Ryttargård.

 
 

Avslutade veckan med att WE-frälsa ett par nya stallkamrater som vi lockade in på Körlinges öppna träning. Det är precis som nya hästar tittar på hur Banjo gör och så hänger de på. På slutet jobbade vi lite på en hand och det blir faktiskt mer och mer styrbart.

I januari 2009 började jag blogga lite ”hästdagbok” på familjens gård Gustabergs hemsida, och så har det fortsatt fram till oktober 2015 då gården såldes och det blev övergång till egen blogg.

I maj 2009 råkade mamman, matten och makan ut för en olycka och förvärvade en hjärnskada. Beteendevetaren trodde hon skulle bli helt återställd men har fått landa i att det inte blev så. Det har blivit mycket annat och i år en start i Para-SM med bästa Banjo.

Tanken är att bloggen får fortsätta vara en slags reflekterande hästdagbok.