Tvivel

Lätt att börja tvivla på både det ena och det andra har jag. Snart ska vi ut och åka långt, och så kommer det snö! Hua, men det är ju bra att Banjos vinterdojor ska sitta kvar en dryg vecka till. 
 
Ibland tänker jag att det skulle vara lite enklare om vi bara dansade i skogen, Banjobus och jag. Att ha ett driv att utvecklas tillsammans betyder inte nödvändigtvis att vi måste tävla men det är en spännande krydda att lägga till. Stackars hussegroomen får känna av lite berg-och-dalbana i mitt humör när vi tragglar kürövningar. Och å andra sidan är det rena parterapin att övervinna saker som kör ihop sig tillsammans.
 
 
I tisdags styrdes bilen till Arphus för tredje gången och flera bitar börjar verkligen falla på plats, kändes som lite tredje gången gillt faktiskt. Vart lite jobbiga tankar med sadeln förra veckan, men extrajusteringen gjorde susen så nu känns det som vi flyger fram.
 
Idag har vi gnetat övergångar, halter och ryggning med kära CR-Anne. Uppvärmningen kändes riktigt fin, hittade en fin jordning i mina ben och fötter och var full av förväntan när vi körde igång. Och då hittades förstås en lite ihopdragen framsida. Fick lossa armarna med lite enhandsfattning och så gick det bättre. 
 
Foto: Anna-Karin Wallsten
 
Verkar som jag kan locka ut kära dotter i skogen till helgen, hon ska få prova Lillprinsen.
I januari 2009 började jag blogga lite ”hästdagbok” på familjens gård Gustabergs hemsida, och så har det fortsatt fram till oktober 2015 då gården såldes och det blev övergång till egen blogg.

I maj 2009 råkade mamman, matten och makan ut för en olycka och förvärvade en hjärnskada. Beteendevetaren trodde hon skulle bli helt återställd men har fått landa i att det inte blev så. Det har blivit mycket annat och i år en start i Para-SM med bästa Banjo.

Tanken är att bloggen får fortsätta vara en slags reflekterande hästdagbok.