Igång igen

Allt som oftast är det nya tag i livet, "i morgon är en annan dag" liksom. Tre veckor har Banjo fått landa lite, smälta vinterträningen och det har vi mått riktigt bra av både han och jag. Några dagar har det varit tugnt att andas, virus eller inte så fortsätter vi skrubba händer och hålla minst en hästlängd. Skönt att ha naturen så nära och där kan man svänga fint runt träden och sno en och annan grankvist. Passen med Anne har varit härligt prestationskravlösa och då är det precis som det faller ner fler poletter. En axel här och en höft där som slutar leva sitt eget liv och följer resten av kroppen. Likaså har jag överridit lite mindre och låtit Banjo vila i steget för att hitta balansen.
 
Banjo, Camilo, Pelle och Eddy på stigen vid ån på väg ut på äventyr. 
 
 Igår hann jag med en åktur med annan hästkraft än vanligt. Och nu har banjobussen fått sommardäck så vi drar till Strängnäs i morgon!
 
Tog mig både ner och upp ur sidovagnen!
Rena rama vibrationsplattan - när man bara har en cylinder fick jag lära mig!
Rut fick faktiskt inte följa med, måste fixa fästen till selen först.
I januari 2009 började jag blogga lite ”hästdagbok” på familjens gård Gustabergs hemsida, och så har det fortsatt fram till oktober 2015 då gården såldes och det blev övergång till egen blogg.

I maj 2009 råkade mamman, matten och makan ut för en olycka och förvärvade en hjärnskada. Beteendevetaren trodde hon skulle bli helt återställd men har fått landa i att det inte blev så. Det har blivit mycket annat och i år en start i Para-SM med bästa Banjo.

Tanken är att bloggen får fortsätta vara en slags reflekterande hästdagbok.