Arbeta som 17

Redan vecka 17 och två träningspass för Anne-Carin sedan jag skrev sist, jamen visst. Förra veckan åkte vi på tur till Arphus medan vi var hemmavid, via Ridesum idag. Vår eminenta filmare, Madde, undrade när vi värmde upp vad vi käkat för magisk böna för att få igång bakbenen så fint. Både jag och Anne-Carin svarade att den heter träning. Tyckte nog jag hade tränat flitigt redan för fyra år sedan när vi åkte iväg på äventyr och internationell debut i Belgien. Reflekterar idag att vi inte hade så mycket aning, men väldigt kul när det dyker upp minnen på Facebook och det går att bläddra tillbaka lite. Nu börjar vi nog ana hur rörelserna ska tacklas, så ge oss fyra år till då!

 

 Inte så noga med huvudet va!
 

Tänk vad vi gnetar på, lilla buspojken och jag, hur tacksam för honom som helst är jag. Och tacksam post i brevlådan idag, kallad till vaccination mot covid-19 om två veckor!

I januari 2009 började jag blogga lite ”hästdagbok” på familjens gård Gustabergs hemsida, och så har det fortsatt fram till oktober 2015 då gården såldes och det blev övergång till egen blogg.

I maj 2009 råkade mamman, matten och makan ut för en olycka och förvärvade en hjärnskada. Beteendevetaren trodde hon skulle bli helt återställd men har fått landa i att det inte blev så. Det har blivit mycket annat och i år en start i Para-SM med bästa Banjo.

Tanken är att bloggen får fortsätta vara en slags reflekterande hästdagbok.