Pyspunka

 
 Banjo myser i gröngräset och känner inte av någon pyspunka som Matten gör.
 
Hussegroomen svär sig fri från typen av skruv, haha. Men assisterade med hjälp att ta hjulet till däckverkstaden gjorde han utan minsta knot.
 
Jag har en annan kompis nu, du kan mocka åt den med!
 
Än så länge har spray och flugskydd funkat rätt bra.  Så här års uppskattar Banjo att jag slår honom med öppen hand, brukar säga "jag slår!" och han rör inte en fena. Han ser ganska ointresserad ut när jag visar upp blod och kanske stampar på bromsliket, lite otacksamt kan jag tycka.
 
Ställer bussen utanför hagen när jag ska rida och det funkar fin fint med rullande sadelkammare.
 
Matten är som sagt rätt punkterad och orkar inte upp i sadeln så ofta men ett riktigt härligt svettpass hann vi med innan Anne-Carin for på semester.
 
Nu har vi anmält oss till WE-kurs till helgen så Matten har skärpt sig lite och gjort en plan för veckan. Banjon känns jättefin i kroppen och när jag kommer ihåg instruktionen "skramla runt i byxorna" får vi till ett härligt flyt.
 
 
Gjutningen av stallgolv gick bra och idag lyfts det in väggar. 
 
En liten hästlös utflykt med banjobussen har gjorts till öjn, och Matten vaknade inte först, det gjorde ett par rabbisar.
I januari 2009 började jag blogga lite ”hästdagbok” på familjens gård Gustabergs hemsida, och så har det fortsatt fram till oktober 2015 då gården såldes och det blev övergång till egen blogg.

I maj 2009 råkade mamman, matten och makan ut för en olycka och förvärvade en hjärnskada. Beteendevetaren trodde hon skulle bli helt återställd men har fått landa i att det inte blev så. Det har blivit mycket annat och i år en start i Para-SM med bästa Banjo.

Tanken är att bloggen får fortsätta vara en slags reflekterande hästdagbok.