Gott Nytt År!

Summa summarum så har 2023 bjudit på en rejäl berg-och-dalbana. Fin öppning med hittande av ny kompis till Banjo och mig inför efterlängtad flytt hem till Kvek. Strax före hästarnas ankomst installerade sig mössens skäck nr Ett, prinsessan Ellie med egen ingång till sadelkammaren så hästarnas havre var säkrad. Efter ett par fina starter i Köping och Bålsta (bilden) under våren, knep vi silvret på SM på Strömsholm i juni. 
 
I augusti råkade Banjo dra på sig en fraktur i pannbenet fick lappas ihop med ståltråd. Oron var stor för 19-åringen men allt gick fantastiskt bra med operation och rehabilitering. I början av september var det dags för min dos av otur och jag lagades med märgspik av titan. Och i oktober var det dags för Husse att slita sönder en axel men den lagades inte med metall i alla fall.
 
Banjo är helt återställd! Jag har fick hålla mig ur sadeln i tre månader men idag var vi ute på nionde turen efter omstarten och det blev till och med lite galopp. Hussen har passerat sex veckor efter operation och får försiktigt, försiktigt röra armen lite. Så bokslutet ser trots allt bra ut och vi ser fram emot 2024, då lyfter vi mot nya höjder!
 
 
 
Goa grymma stallkatten!
 
 
 
 Nu är vi igång ingen!
I januari 2009 började jag blogga lite ”hästdagbok” på familjens gård Gustabergs hemsida, och så har det fortsatt fram till oktober 2015 då gården såldes och det blev övergång till egen blogg.

I maj 2009 råkade mamman, matten och makan ut för en olycka och förvärvade en hjärnskada. Beteendevetaren trodde hon skulle bli helt återställd men har fått landa i att det inte blev så. Det har blivit mycket annat och i år en start i Para-SM med bästa Banjo.

Tanken är att bloggen får fortsätta vara en slags reflekterande hästdagbok.