Bakslag

Det var bara att skruva i dem igen då, broddarna.Det vart en riktigt tråkig helg efter en jätteskön vecka. En vecka då vi fick in hela fyra pass! Vi har lite att ta igen, han och jag med träningen och vi har så roligt! Hos Katarina har vi övat bärighet och leker med att gasa och bromsa. Galoppbommar är kul och väldigt avslöjande när jag blir trött och "hänger" i en tygel. Katarina är en mästare i att hjälpa mig med fokus på en sak i taget och grejerna bara trillar på plats!
 
Snöstorm, nej tack!
 
Skulle åkt till Anne-Carin på torsdagen men fick öva på att det blev inställt och bokades om till lördag i stället. Skulle bli lite busväder då men det regnade bara lite lätt när vi gav oss iväg. Solen tittade till och med fram när vi skulle sadla på Salvartorp så vi slapp trixa på den i bussen. Under framridningen kom värsta skyfallet och det dånade som bara den i taket, tur det finns hörsnäckor!
 
Lite sadelfix för ponnyn före oss så vi övade på att vara lite sena i starten. Stämde av lite övergångar och så kastade vi oss i GP-programmet vi ska starta på långfredagen. Bra med extra svårighet med att hålla koll på de andra i ridhuset, och ett "läskigt" hörn. Tog oss igenom och hade kul. Fick göra om skolorna som vi visst inte provat sen innan våra frakturer i somras, haha. På hemresan mötte vi snöovädret, och det var inte kul men gick bra att "krypa" i alla fall.
 
 
Bara någon enstaka isfläck kvar då.
 
Drog till Katarina igår men vi var lite matta och stela efter helgen så vi tog det väldigt lugnt. Kropp och knopp har fungerat för; skruva broddar själv och döma både fredag och söndag. Så det så!
 
Tro inte att du får vara ensam på toan!
 











Kom ihåg mig?
I januari 2009 började jag blogga lite ”hästdagbok” på familjens gård Gustabergs hemsida, och så har det fortsatt fram till oktober 2015 då gården såldes och det blev övergång till egen blogg.

I maj 2009 råkade mamman, matten och makan ut för en olycka och förvärvade en hjärnskada. Beteendevetaren trodde hon skulle bli helt återställd men har fått landa i att det inte blev så. Det har blivit mycket annat och i år en start i Para-SM med bästa Banjo.

Tanken är att bloggen får fortsätta vara en slags reflekterande hästdagbok.