Skräp

Ibland blir det lite väl skräpigt, som när Banjon sovit gott i sin box och tar med sig en massa halm ut på gången som en annan snuttefilt. Hann bara rida en gång med de braiga stigbyglarna jag skulle få prova ett tag innan jag blev påhoppad av ett ryggskott. Minns faktiskt inte när det hände senast, så det var väl min (ot)tur nu då. Och bästa hjälpen har jag fått, så nu är det nog inte långt bort innan jag kan rida lite vettigt igen.
 
 Ingen idé att sopa innan svansen är borstad.
 
Trist var det att behöva lämna återbud till inplanerade träningshelgen på Grevagården utanför Skövde, men vi får ladda om till nästa träff i maj i stället. Anlitat en proffspilot i morgon så spännande fortsättning följer. 
 
 
 
Det funkar med morotsjakt i hagen också, vi kan trimma sen matte!
I januari 2009 började jag blogga lite ”hästdagbok” på familjens gård Gustabergs hemsida, och så har det fortsatt fram till oktober 2015 då gården såldes och det blev övergång till egen blogg.

I maj 2009 råkade mamman, matten och makan ut för en olycka och förvärvade en hjärnskada. Beteendevetaren trodde hon skulle bli helt återställd men har fått landa i att det inte blev så. Det har blivit mycket annat och i år en start i Para-SM med bästa Banjo.

Tanken är att bloggen får fortsätta vara en slags reflekterande hästdagbok.